& KAKO IDE ? Nikad bolje !

Sada već daleke 2017 godine osmislili smo i uz po   moć Grenke partnera realizirali nabavku bicikala za pravne osobe, operativnog najma.  To je bila revolucionarna promjena u biciklističkom svijetu tako da smo potrošili sate i sate objašnjavanja kako je to isti operativni najam kao i kada nabavljate automobil. Što sve uključuje, koje su obaveze najma kuće , koje su obaveze korisnika, kakvi su uvjeti, što ako, koja papirologija je potrebna…..uglavnom, uspjeli smo postići kontinuirani rast i veliki broj zadovoljnih korisnika koji već i po nekoliko puta nabavljaju bicikle upravo putem najma.

Ukratko :

Nije potrebno svoja sredstva „zaključati“ u bicikle – sigurno imate važnije stvari za koje jednostavno morate izdvojiti cash. Za bicikle kojima ćete ostvarivati prihod od najma, koje želite kupiti svojim zaposlenicima ili pak ukoliko želite sebe počastiti biciklom koji ste oduvijek sanjali više nije potrebno izdvajati značajna sredstva odjednom.

Bez učešća – učešće nije potrebno. Bicikle preuzimate potpisom ugovora , a najamnine plaćate unaprijed

Dužina najma 12 – 60 mjeseci –  imate neka sredstva koja ste namijenili za bicikl, radite sezonski ili iz bilo kojeg razloga želite odrediti visinu najma ili dužinu trajanja korištenja najma. Nema problema dati ćemo Vam ponudu sa izračunom mjesečnog najma u trajanju od 12 do 60 mjeseci. Sami odaberite koliko želite visoku najamninu i koliko želite da priča traje.

Nema promjena i iznenađenja – ugovor koji se potpisuje definira iznos najamnine u kunama kao i ukupni broj ugovorenih najamnina. Iznos je u kunama i nije vezan za euro niti bilo koju drugu valutu. U trenutku potpisivanja ugovora znate koliko vam iznosi prva ali i zadnja najamnina i tu promjene nema.

Nema dodatnih troškova osiguranja – ponuda koju dobijete od nas , za vas je jedini trošak. Nije potrebno bicikle dodatno osiguravati , u najamninu je  uključeno oslobođenje od odgovornosti *1. Nemojte zaboraviti da osiguravajuće kuće traže 10% vrijednosti bicikla samo za jednu godinu osiguranja.

Malo papirologije – ukoliko je tvrtka solventna ( vidljivo na javnim servisima ) sve što trebate ispuniti su zadužnica tvrtke  ( ovjerena kod javnog bilježnika) i izjava vlasnika ( potpisano od strane vlasnika)*2. Ukoliko ste nedavno otvorili tvrtku ili iz bilo kojeg razloga rezultati na javnim servisima nisu zadovoljavajući, možete ponuditi neku drugu tvrtku kao jamca. Ne privatnu osobu, ne nekretninu ili pokretninu, isključivo tvrtku.

Brza realizacija – nakon što odlučite koji bicikl će krasiti vašu garažu ili pak na čemu će se voziti vaši gosti , do ostvarenja navedenog ne mora proći više od 48 sati. Brzo i jednostavno, to smo mi. Novost u ponudi je i on line potpisivanje ugovora čime smo nedavno uspjeli oboriti dosadašnji rekord od prvog poziva našeg budućeg klijenta do isporuke bicikla prošlo je samo 8 sati.

Prekid ugovora- u svakom trenutku možete prekinuti ugovor o najmu bicikala na način da ispunite ugovor u cijelosti. Nema financijske isplativosti u ranijem prekidanju ugovora ali ako nađete kupca za bicikle ili iz nekog drugog razloga želite prekinuti ugovor , otkup bicikala je uvijek moguć

Nema opterećenja za tvrtku – ukoliko dobavljate bicikle na ovaj način, niste morali odvojiti veliku svotu novaca koji vam je potreban za redovno poslovanje ali ni bilanca vaše tvrtke nije financijski opterećena kao što bi bila u slučaju podizanja kredita za istu stvar. „kupnja“ bicikla se ne vidi u vašim financijskim izvještajima. Dobivate mjesečni ili kvartalni račun za najam i to je to.

Još par važnih riječi.

Ukoliko se bavite iznajmljivanjem bicikala ili nekom djelatnosti koja dozvoljava bicikl kao osnovno sredstvo, bicikli vam ulaze u trošak 100%. Ukoliko se bavite djelatnosti u kojoj ne možete pravdati kupnju bicikla , vaš bicikl se računovodstveno  tretira kao osobni automobil. Drugim riječima, uvijek se isplati bicikl kupiti na tvrtku.

Ukoliko se bavite iznajmljivanjem bicikala vjerojatno želite uvijek imati nove modele i vrhunske bicikle za svoje klijente, imamo rješenje za vas. Zamjena staro za novo.

Koja je računica bitna? Bitno je da izračunate koji je godišnji trošak bicikla ( kroz zbrajanje rata) i razmislite koliko dana najma je potrebno da bi taj trošak pokrili jer nakon toga, svaki dan je vaša zarada.

Primjer izračuna rate na iznos od 4000 kn :

  • 12.mjeseci 379,33 HRK
  • 15 mjeseci 321,06 HRK 
  • 18 mjeseci 258,34 HRK 
  • 24 mjeseci 200,93 HRK 
  • 36 mjeseci 138,20 HRK 
  • 48 mjeseci 102,92 HRK 
  • 60 mjeseci 85,30 HR

Ako iznajmljujete bicikl za 100 kn dnevno, potrebno vam je dana da pokrijete godišnji trošak bicikla. Već dan je vaš , a niste plasirali svoja sredstva.

Da,  i vi i vaši najmoprimci mogu voziti prave pile bez da ste iskrcali vreću love….

U ponudi nabavke putem leasinga jednostavno odaberite bicikl koji želite i javite se nama ili nam se javite sa svojim potrebama kako bi kroz razgovor zaključili koji bicikl će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Kupnja krivog bicikla je bačen novac.

Ako kupite bicikl koji ne može isporučiti ono što želite i zadovoljiti vaše potrebe, to je bačen novac, a vi ste nesretni vlasnik, ukoliko pak kupite bicikl koji daleko nadilazi vaše potrebe i mogućnosti, i to je također bačen novac.

Naš je zadatak da u suradnji s vama pronađemo bicikl koji čete platiti točno onoliko koliko je potrebno da bi vaš bicikl sutra imao zadovoljnog gazdu.

Upravo zato u ponudi imamo sve bicikle dostupne na HR tržištu tako da nismo opterećeni brendom nego nam pravo zadovoljstvo pruža samo jedna stvar, zadovoljni kupac.

[1] U nekim slučajevima kreditni centar može tražiti izuzeće oslobođenja od odgovornosti. U tom slučaju bicikli neće biti pokriveni osiguranjem.[2] Kreditni centar procjenjuje koje instrumente osiguranja plaćanja će tražiti

 

 

Primjeri izračuna najma :

Izračun i cijeli tekst je informativnog karaktera !

Zanima vas detaljno za Vaš odabir bicikala i najma, slobodno nas kontaktirajte:

Za sva pitanja u vezi GRENKE® leasinga ili bilo koje informacije stojimo Vam na raspolaganju radnim danom od 8:00-16:00 sati:

Petar: 091 542 34 88

Roman: 091 515 58 22

a van radnog vremena i  vikendom na:

bikeshop@kakoide.hr